tisdag 15 mars 2016

Nu finns jag även där och här....


Nu finns jag även på Instagram där jag förhoppningsvis kommer vara mer aktiv än vad jag lyckas vara här på bloggen. Jag önskar dock att jag hade mer tid att ägna mig åt bloggen samt läsa alla era fina bloggar där ute. Men det är bara att konstatera att vardagen tenderar att komma i vägen titt som tätt och tiden vill bara inte räcka till. Men det är väl som det ska vara och jag lovade mig själv när jag började blogga "denna gång" att det ska vara en inspirationskälla och ingen stresskälla. 

Följ mig gärna på Instagram där ni hittar mig som plommonet3.

//Sofia

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Så kul att du finns på Instagram! Ska följa!:)
  Känner precis som du att jag skulle vilja ha mer tid till bloggen, skriva lite längre inlägg och hinna kika in till alla och lämna en hälsning. Just nu hinner jag bara lägga ut ett kort inlägg men det får vara så. Vill ju hålla bloggen vid liv och då är det bättre än inget alls:) tycker ju att det är så kul att blogga!:)

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia!
  Håller med dig, tiden räcker inte riktigt till för bloggen. Instagram känns smidigare. Vill ändå inte lägga ner bloggandet helt, gör nått inlägg då och då.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hög igenkänningsfaktor där! Jag har också svårt att hinna med bloggen, försöker också att uppdatera instagram lite oftare istället. Men egentligen gillar jag bloggandet bättre.

  Önskar dig en finfin söndag!

  Kramizar aka

  SvaraRadera
 4. Vackraste dagen till dig!
  Varm kram!

  SvaraRadera
 5. Jag har jättesvårt att hinna med bloggen nu... Och det tenderar att bli mindre aktivitet på min instagram med, tyvärr. Eller så är det livets gång just nu ;) Letar upp dig på insta, själv heter jag mariawiker71 där.
  Kram och glad påsk!
  /Maria

  SvaraRadera