måndag 14 mars 2016

Trädgårdsdrömmar

Är ni fler än jag som börjar känna att det spritter i kropp och själ efter att ut och påta i trädgården? Då vi var i Dalarna fyndade jag dessa att ha ute i trädgården. Visst blir man glad bara av att se dom :-)?


Alla mina pelargonier utom en vilar fortfarande i källaren och väntar på att bli ompysslade. En Mårbacka har jag hunnit plocka upp och väckt ur sin vinterdvala.


Denna Mårbacka fick i år sin plats i en Sturehofskruka. Är fullkomligt såld på dessa krukor och denna vita var min man snäll och gav mig i julklapp förra året. Gissa om han hade en glad fru då :-)!!


När jag var nere i källaren hittade jag en gammal kruka jag fått av en vän för över 10 år sen. Tycker även den är fin och vårlig i sin färg. Har planterat lite citronbasilika i den så håller vi tummarna att de kommer upp. Hade egentligen för gamla frön men det brukar gå ändå. För mig lyckas jag ofta med att driva upp egna basilika plantor inomhus men så fort jag tar ut dom ger de upp. Detta trots att det kan vara mitt i sommaren :-o.Ha en skön måndag!!!
//Sofia    

6 kommentarer:

 1. Hej Sofia!
  Vilka söta stövlar! Har också Mårbackor i fönstret som börjar vakna till liv efter vinterdvalan:) Kul att du är på Instagram nu oxå!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Roligt att du följer mig på Instagram. Kram

   Radera
 2. Jag är inte sådär jättemycket trädgårdsmänniska, men för varje år blir det allt roligare och visst längtar jag med! Spratt till lite i kroppen när jag märkte att mina löjtnantshjärtan börjar leta sig upp!
  Visst blev det en mysig helg även denna, men någon melodifestival, det existerar inte hos oss ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löjtnantshjärtan är så vackra. Påminner mig om min barndom. Kram

   Radera
 3. Hej Sofia! Håller helt med. Tankarna börjar gå mot utelivet:). Dags att ta tag i det där med trädgården. Fina stövlar! Kram Gabriela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det ska bli så skönt att kunna börja utelivet snart. Kram

   Radera