tisdag 19 juli 2016

Home sweet home

Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar i Skåne och vi besökte bl.a. Åhus beachhandboll festival då vår äldsta son var med och spela. Jättetrevligt och roligt har vi haft och tillsammans med vänner och andra föräldrar vill jag nog påstå att vi var en toppad hejarklack ;-).  Men som alltid, trots att man haft trevligt på bortaplan, så är det jätteskönt att få komma hem. Nu blir vi i alla fall hemma ett tag innan vi packar väskorna och beger oss på ytterligare en liten semestertripp. 

Home sweet home!!!



Idag plockade skruttan och jag körsbär. Av de jag plockade blev det hemkokt marmelad LCHF med en skvätt rom i samt lite vaniljpulver. Blir nog gott till en bit ost.



Skruttan plockade i egen hink men vad det hon ska göra med sina har hon inte bestämt än men det lutar åt paj :-). 



Nu ska jag snart njuta av Adele på SVT 2. Ha en skön kväll!!!

//Sofia

4 kommentarer:

  1. Gokväll!

    Ja men visst är det alltid skönt att komma hem, även om man haft det bra borta:)
    Alltså blått är ju så fint! Kombinerat med vitt blir det så sommarfräscht. När jag tänker efter så har jag ändå inte så mycket blått här hemma. Däremot har jag mycket marinblå kläder:)

    Ha en fin kväll!

    Kram Sofi

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Alltid skönt att komma hem efter man varit borta och man ser liksom sitt hem med lite nya ögon igen :)
    Älskar verkligen blått!!! Är mattan den från IKEA? Så fin!
    Ha de riktigt gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Nej mattan är inte den från IKEA utan en persiskmatta som jag köpte för för 7 år sen. Kan inte annat än skratta då en nästan kopia av denna matta till en bra mycket billigare peng finns på IKEA. Nåväl jag är i alla fall glad över min :-). Ha en skön dag i värmen!!! Kram!!!

      Radera
  3. Där har lillebror med familj också spenderat några dagar... Den där marmeladen låter syndigt god och speciellt till ost. Kramisar Tina

    SvaraRadera