måndag 24 oktober 2016

Höstrusk

Igår i höstrusket blev det en tur till det stora varuhuset. Hittade ett tyg som jag tyckte var så vackert och blev så glad av så att 2.5 m fick följa med hem. Min snälla mamma som är på besök fållade tyget så vips har jag nu en ny fin julduk till advent. Härligt!!!! 

Tycker det stora varuhuset kan ha en hel del fina tyger och ibland även färdigsydda gardiner. De blåblommiga tyckte jag passade bra i vårt blå-grå-vita-sovrum.Vet ni vad som hänt....min kamera är puts väck... Det är inte klokt med tanke på att både min man och jag är sådana ordningsmänniskor. Som tur är är det bara en liten enkel kamera vi har eller rättare sagt hade för nu är den som sagt var puts väck.  Det sista jag minns av den var att vår skrutta fotograferade med den och sen började vi jobba och som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har det varit en kaotisk tid. Det kan mycket väl vara så att jag lagt den på något "smart" ställe men var det stället är har jag ingen aning om. I flera dagar har jag letat efter min motortandborste som definitivt  inte låg där den borde ligga.... Skrämmande vad hjärnan  och kroppen gör då man är stressad. Nå väl nu får jag glädjas åt en ny julduk och ni får hålla tillgodo med mobilbilder.

//Sofia

3 kommentarer:

 1. Härligt att du är tillbaka! Hoppas förkylningen gett med sig också! Och att du får en lugn och fin höst nu! Strax dags för advent ;) Fint tyg! Jag såg också det där vid mitt senaste besök. Såg att de hade så fina kuddfodral också, i så där mörkt rött och grått.
  Tack fina för fina ord om både mig och jacka härom dagen! Men, nej jag köpte den faktiskt inte i Grundsund ;) Tyvärr... Annars är det lite roligt att gynna så där på plats!
  Kram och ha en fin tisdag! Hopas kameran tittar fram ur sitt gömställe... ;)
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Oj, har de så fina tyger på det stora varuhuset! Det röda vill jag också ha till jul. Får nog bli en tripp dit. Tur att det finns ett i Borlänge nu så vi slipper tvåtimmars driven till Valbo.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 3. Härligt med ny julduk:)
  Å gardinerna i sovrummet var ju superfina!
  Men vad kan ha hänt med kameran då... läskigt när en sån sak bara försvinner ju..
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera