fredag 21 juli 2017

Här händer det saker...

Äntligen och som jag har längtat och väntat så ska detta ut....
...och ett nytt ljust kök in som passar Plommonhuset. Men jösses vad mycket jobb det är men som tur är har vi långsemester plus att min man är händig så tillsammans med familj och vänner fixar vi det mesta själv. Men som alltid med gamla hus så blir det ju lite mer att göra än vad man tänkt sig ;-). För att inte stressa ihjäl oss så har vi inte satt någon deadline utan jobbar på och ser till att det blir ordentligt gjort. Men som ni ser så har vi fullt upp.
Just nu är det inte så mycket jag kan göra utan jag kommer mest med glada tillrop och planerar för allt lull lull runt om som t.ex. vilken tapet vi ska. Är sugen på något blommigt som ska passa i ett lantligt sekelskiftes kök. Kanske Solaine från Sanderson..

Bild lånad från nätet.


....eller Söndagsmorgon från Svenskt Tenn...

Bild lånad från nätet.


...eller Camille från Colefax and fowler...

Bild lånad från nätet.


Vad tycker ni? Har ni förslag på andra tapeter så tipsa gärna. 

//Sofia

2 kommentarer:

 1. Men så spännande med köksrenovering! Vi hade ju ett kök från 1970 i huset i Orsa, typ i ärtgrönt och med plastmatta...Vi satte in ett jättefint vitt kök som var plats-snickrat av Haiders Snickeri i Orsa. Vi slog även ner en vägg och öppnade upp in till vardagsrummet. Om du kollar min blogg under december 2015 så ser du renoveringen där. Vi blev nöjda. Pappa hjälpte oss rätt mycket och priset slutade på ca. 80 000 kr med allt inkluderat.

  Ska bli så kul att se vad ni gör med ert kök. Jag valde en grå-rutig tapet från Sandbergs och det blev så krispigt och bra.

  Lycka till!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Då ska jag leta upp dina gamla inlägg om er köksrenovering och tanka lite inspiration. Vi ska sätta in ett IKEA kök men göra en specialare så att det kommer att se ut som att det är platsbyggt. Min pappa har också varit ner och hjälpt till. Bra med händiga pappor :-)!!! Rutigt i kök är också jättefint. Ha en toppen dag!!! Kram Sofia

   Radera